Antena 3 CNN Externe Pădure de canabis în apropiere de Londra. Poliţiştilor nu le-a venit să creadă ce au descoperit! FOTO

Pădure de canabis în apropiere de Londra. Poliţiştilor nu le-a venit să creadă ce au descoperit! FOTO

Pădure de canabis în apropiere de Londra. Poliţiştilor nu le-a venit să creadă ce au descoperit! FOTO
Sursa foto: Foto: timesofisrael.com
26 Sep 2015   •   17:14

O adevărată ”pădure” de cannabis a fost descoperită de autorităţile britanice într-o localitate aflată în apropiere de Londra, informează The Guardian.

Cele aproximativ 150 de plante de cannabis au fost descoperite de poliţiştii englezi într-o zonă acoperită cu buruieni din localitatea Kingston, Thames.

Multe dintre plante aveau 1,5 metri înălţime, susţin poliţiştii, care au şi postat pe pagina lor de Facebook imagini cu plantele.

„Zona unde aceste plante creşteau este de mărimea unui teren de fotbal, arăta ca o mică pădure de brazi de Crăciun şi avea chiar şi un foisor. Cine a amenajat această zonă, a ales o locaţie izolată. Singura modalitate de a ajunge acolo este pe jos, timp de 20 de minute, pe un teren pustiu. Totuşi, întregul lot va fi distrus de poliţie”, a declarat sergentul Sarah Henderson, din cadrul Poliţiei Kingston.

Oamenii legii au sigilat zona şi au început să facă aranjamente pentru ca plantele să fie culese pentru ca mai apoi să fie distruse.


×
Subiecte în articol: canabis droguri Londra Marea Britanie
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close