Antena 3 CNN Externe Un pahar aruncat într-un coş de gunoi din aeroport a rezolvat o crimă înfiorătoare comisă în urmă cu 47 de ani

Un pahar aruncat într-un coş de gunoi din aeroport a rezolvat o crimă înfiorătoare comisă în urmă cu 47 de ani

Un pahar aruncat într-un coş de gunoi dintr-un aeroport din SUA a fost de ajuns pentru anchetatori să rezolve o crimă înfiorătoare comisă în urmă cu 47 de ani.

Un pahar aruncat într-un coş de gunoi din aeroport a rezolvat o crimă înfiorătoare comisă în urmă cu 47 de ani
Sursa foto: Twitter
de Alin Tarnovschi    |    25 Iul 2022   •   11:00

Timp de aproape jumătate de secol, criminalul unei tinere a scăpat nepedepsit, însă detectivii care au preluat crima nerezolvată au reuşit să îl prindă cu ajutorul unui pahar de cafea aruncat la gunoi.

Lindy Sue Biechler, în vârstă de 19 ani, a fost găsită moartă în apartamentul său din Manor Township (Pennsylvania, SUA), pe 5 decembrie 1975. Tânăra fusese înjunghiată de 19 ori în gât, piept, abdomen şi spate, nu înainte de a fi violată.

Anchetatorii din Pennsylvania au epuizat toate pistele din anchetă şi crima a rămas nerezolvată timp de 47 de ani.

Totuşi, în anul 2020, dosarul a fost preluat de detectivii care se ocupă de crimele nerezolvate, iar în urma unei anchete, aceştia au descoperit un suspect principal.

Aceştia l-au urmărit pe suspect, David Sinopoli, acum în vârstă de 68 de ani, şi au prelevat un pahar de cafea pe care acesta l-a aruncat într-un coş de gunoi din aeroport.

Paharul a fost dus într-un laborator, acolo unde specialiştii au prelevat probe ADN pe care le-au comparat cu probele ADN prelevat din lichidul seminal de pe lenjeria intimă a victimei, probe ce au fost păstrate.

Astfel, anchetatorii au descoperit că suspectul pe care îl urmăresc este criminalul din 1975. Ieri, bărbatul a fost arestat la domiciliul său din Lancaster, Pennsylvania şi acuzat de omor.

×
Subiecte în articol: crimă SUA
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close