Antena 3 CNN Externe Panică într-un avion din India, după ce pasagerii s-au trezit cu un liliac la bord

Panică într-un avion din India, după ce pasagerii s-au trezit cu un liliac la bord

O cursă Air India cu destinația SUA a fost forțată să se întoarcă la New Delhi pentru o aterizare de urgență, după ce un liliac a apărut ca din senin şi a început să zboare.

Panică într-un avion din India, după ce pasagerii s-au trezit cu un liliac la bord
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    30 Mai 2021   •   10:32

Reprezentanţi din cadrul aviaţiei civile indiene au declarat că aeronava a efectuat o aterizare de urgenţă la Delhi. Aeronava a fost imobilizată la sol şi s-a efectuat o procedură de fumigaţie.

Liliacul a fost găsit ulterior mort în avion, la clasa business.

Se pare că zborul Air India a decolat de pe Aeroportul Internațional Indira Gandhi din New Delhi înainte ca membrii echipajului să raporteze căpitanului prezența liliecului după aproape 30 de minute de când se aflau deja în aer.

În raportul despre incident, se precizează că departamentul pentru siguranța zborurilor din cadrul companiei aeriene va efectua o anchetă detaliată. Air India a precizat că apariția „mamiferelor nedorite” la bord ar fi putut fi provocată de vehicule terțe, cum ar fi cele pentru catering.

Pasagerii avionului au fost transferați într-o altă aeronavă, care a aterizat la Newark cu o oarecare întârziere, se mai precizează în raport.

×
Subiecte în articol: liliac avion panica india
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close