Antena 3 CNN Externe PANICĂ în Lituania după ce un tren plin de tineri a fost confundat cu o "INVAZIE RUSEASCĂ"

PANICĂ în Lituania după ce un tren plin de tineri a fost confundat cu o "INVAZIE RUSEASCĂ"

PANICĂ în Lituania după ce un tren plin de tineri a fost confundat cu o "INVAZIE RUSEASCĂ"
Sursa foto: Foto: riga.in
19 Mar 2015   •   18:19
Atmosfera paranoică din Lituania a ieşit la iveală joi, după ce Poliţia şi vameşii au evacuat de urgenţă două staţii de tren, în urma unui "semnal" că urmează o invazie rusească. 
 
Două staţii de tren importante din Lituania, una chiar în capitala Vilnius şi una în Naujoji Vilnia, au fost închise şi evacuate de armată, după ce un tren plin de tineri ruşi a intrat în ţară. 
 
"Existau suspiciuni legate de prezenţa unor militari în trenul respectiv", a explicat un oficial lituanian. Acesta a adăugat că a primit semnale legate de "un grup major de tineri care se îndreaptă spre Lituania cu trenul". 
 
În cele din urmă, s-a dovedit că în tren erau doar tineri care se îndreptau spre un colegiu din Kaliningrad, prin Lituania, conform Sputnik.
 
"Angajaţii noştri au verificat trenul, dar toţi pasagerii aveau documente şi vize valabile. Nu am avut nicio plângere faţă de aceştia, nu putem să le oprim trecerea prin ţară". 
 
În ultimele luni, Lituania şi-a asumat o poziţie mai agresivă faţă de Rusia, despre care susţine că se pregăteşte pentru o invazie.
 

×
Subiecte în articol: panica Lituania tren tineri vama confuzie oficial
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close