Antena 3 Externe Panică în Londra. O stație de metrou a fost evacuată din cauza unui incendiu

Panică în Londra. O stație de metrou a fost evacuată din cauza unui incendiu

11 Aug 2017   •   11:56
Panică în Londra. O stație de metrou a fost evacuată din cauza unui incendiu
Sursa foto: Twitter/jnzbunting

O staţie de metrou din centrul Londrei, Oxford Circus, a fost evacuată, după ce un incendiu a izbugnit la un vagon al trenului.

Potrivit News.ro, circulaţia pe linia Bakerloo a fost suspendată după ce un nor de fum gros a fost văzut ieşind dintr-un vagon. Oameni care se aflau în apropiere au declarat că miroasea a plastic ars.

Fotografii publicate pe reţelele de socializare arată pasageri acoperindu-și feţele de fum. “Oxford Circus evacuată, fum şi miros de plastic ars, din cauza unei ‘situaţii de urgenţă anunţate’”, a scris o femeie aflată în staţie, Kate Silver, pe Twitter.

Echipaje de pompieri şi ale Poliţiei Transporturilor de află la faţa locului. “Staţia este închisă în prezent din cauza unei alarme de incendiu, nu este nimeni în staţie, toate liniile care trec prin staţie nu se opresc acolo”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Transporturilor.

“Echipaje au fost trimise la staţia de metrou #OxfordCircus şi anchetează în prezent informaţiile privind fum”, au anunţat pompierii.

Autorităţile au demarat o anchetă. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close