Antena 3 CNN Externe Panică la metroul din New York, după o simplă confuzie. 16 persoane au fost rănite

Panică la metroul din New York, după o simplă confuzie. 16 persoane au fost rănite

Panică la metroul din New York, după o simplă confuzie. 16 persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto: Wikipedia
15 Apr 2017   •   16:58

O panică de proporţii s-a produs vineri în interiorul şi în apropierea unei staţii de metrou din New York după ce călătorii au confundat sunetul unui pistol cu electroşocuri cu tiruri de armă letală, a informat presa locală, citată de DPA. 

Potrivit CNN, în îmbulzeala care s-a produs au fost rănite 16 persoane, dar vieţile acestora nu sunt puse în pericol. 

Surse din serviciile de securitate au declarat pentru NBC News că poliţia transporturilor a folosit o armă cu electroşocuri (taser) pentru a calma şi a aresta o persoană cu probleme mintale la Penn Station din New York. Sunetul făcut de pistol i-a făcut pe oameni s-o ia la fugă prin staţia de metrou, abandonându-şi bagajele şi hainele, unii pierzându-şi chiar şi pantofii din picioare, a relatat ABC, care a adăugat că poliţia transporturilor a reţinut două persoane pentru nerespectarea ordinelor. 

Zvonurile privind existenţa unui individ înarmat în acţiune au ajuns până la un magazin din apropierea staţiei de metrou. Potrivit unor înregistrări video postate pe reţelele sociale, şi aici oamenii au intrat în panică şi au început să fugă îngroziţi în toate direcţiile. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: metrou New York panica incident
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close