Antena 3 CNN Externe Panică şi haos deasupra Atlanticului. Pasagerii unui avion au fost anunţaţi că se vor prăbuşi

Panică şi haos deasupra Atlanticului. Pasagerii unui avion au fost anunţaţi că se vor prăbuşi

Panică şi haos deasupra Atlanticului. Pasagerii unui avion au fost anunţaţi că se vor prăbuşi
Sursa foto: Foto:guardian.co.uk
18 Ian 2012   •   14:29

La 11 mii de metri altitudine, pasagerii unei aeronave British Airways, au primit un mesaj sumbru. Căpitanul anunţa prin sistemul audio că avionul urmează să se prăbuşească în Atlantic.

Din fericire era doar un mesaj înregistrat, care se foloseşte în situaţii de urgenţă şi fusese redat din greşeală. Mesajul transmitea pe o voce sobră, că echipajul va încerca să realizeze o amerizare şi că toţi călătorii şi însoţitorii de bord ar trebui să fie pregătiţi pentru această manevră.

În acel moment s-a declanşat panica şi haosul. Pasagerii ţipau şi plângeau. Erau terorizaţi că se vor prăbuşi în adâncul oceanului.

Zborul British Airways 206 era deasupra Oceanului Atlantic, la jumătatea drumului dintre Miami şi aeroportul de destinaţie, Heathrow, din Londra.

După un minut de groază, un alt mesaj a fost transmis de către căpitan. Anunţul spunea că redarea mesajelor precedente a fost o greşeală impardonabilă.

Pasagerii au primit la debarcare, din partea reprezentanţilor BA, o scrisoare, în care compania îşi exprima regretul pentru eroarea comisă.

×
Subiecte în articol: british airways Miami Londra
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close