Antena 3 CNN Externe Papa Francisc a ales un Ford Focus pentru deplasări: "Dacă vă plac modelele de lux, gândiţi-vă la câţi copii mor de foame în lume"

Papa Francisc a ales un Ford Focus pentru deplasări: "Dacă vă plac modelele de lux, gândiţi-vă la câţi copii mor de foame în lume"

Papa Francisc a ales un Ford Focus pentru deplasări: "Dacă vă plac modelele de lux, gândiţi-vă la câţi copii mor de foame în lume"
Sursa foto: Foto:media.zenfs.com
18 Iul 2013   •   08:33

Papa Francisc, numit uneori şi 'papa al săracilor', vrea să impună Vaticanului şi bisericii propria viziune asupra celor lumeşti, aşa că după teorie urmează şi punerea în practică, scrie huffingtonpost.fr şi citat de Agerpres.

Pe 7 iulie, suveranul pontif a declarat la o întâlnire cu seminariştii: 'Nu mă simt bine când văd un preot sau o călugăriţă cu o maşină ultimul strigăt. Nu puteţi face aşa ceva. O maşină este indispensabilă la lucru, dar vă rog să alegeţi una modestă. Dacă vă plac modelele de lux, gândiţi-vă la câţi copii mor de foame în lume', a spus papa Francisc, citat de huffingtonpost.fr.

Prin urmare, a ales o maşină Ford Focus de 12.000 euro în locul automobilelor Mercedes şi BMW pe care le folosea predecesorul său, Benedict al XVI-lea.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close