Antena 3 CNN Externe Papa Francisc și-a anulat programul, pentru a treia zi consecutiv, după ce a fost văzut tușind și suflându-și nasul

Papa Francisc și-a anulat programul, pentru a treia zi consecutiv, după ce a fost văzut tușind și suflându-și nasul

Papa Francisc şi-a anulat angajamentele oficiale, pentru a treia zi consecutiv, după ce ultima dată a fost văzut în public tuşind şi suflându-şi nasul.

Papa Francisc și-a anulat programul, pentru a treia zi consecutiv, după ce a fost văzut tușind și suflându-și nasul
29 Feb 2020   •   14:59

Este pentru prima dată când Papa Francisc face acest lucru, în cei șapte ani de când a fost numit, scrie Daily Mail. 

Suveranul Pontif, care a suferit de boli de plămân în tinerețe, își continuă munca din reşedinţa Santa Marta din Vatican şi primeşte oameni în privat, anunță presa oficială de la Vatican.

Reprezentanţii papei nu au oferit alte informaţii, dar acesta a fost văzut tuşind şi suflându-şi nasul la slujba de miercuri.

Suveranul se bucură de o stare a sănătăţii în general bună, dar, în tinereţe, i-a fost extirpată o bucată dintr-un plămân din cauza unei infecţii respiratorii. De asemenea, el suferă de sciatică, motiv pentru care se deplasează cu dificultate.

Italia a devenit recent ţara europeană cu cel mai mare număr de persoane diagnosticate cu noul coronavirus. Autorităţile au confirmat peste 400 de pacienţi, majoritatea în nordul ţării. În Roma au fost depistaţi trei pacienţi, dar toţi s-au vindecat.

×
Subiecte în articol: Papa Francisc coronavirus
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close