x close

Papa îşi face cont pe Twitter. Ce vrea să posteze Suveranul Pontif pe reţeaua de socializare

de M.Z.    |    28 Noi 2012   •   22:53
Papa îşi face cont pe Twitter. Ce vrea să posteze Suveranul Pontif pe reţeaua de socializare Foto: Osservatore Romano / Reuters

Papa Benedict al XVI-lea se va alătura, din 3 decembrie, celor 500 de milioane de persoane din lumea întreagă care folosesc cunoscuta reţea de socializare Twitter, anunţă purtătorul de cuvânt de la Vatican, preotul Federico Lombardi, scrie presa locală, potrivit Agerpres.

Postările Suveranului Pontif "se vor referi la activităţile sale, cu un limbaj decent", a spus Lombardi, care a anunţat o conferinţă de presă pe data de 3 decembrie, în cursul căreia vor fi precizate alte amănunte asupra contului de Twitter al Papei.

Mesajele Papei pe Twitter vor fi scrise de un colaborator, dar vor fi controlate de Benedict al XVI-lea, care nu foloseşte calculatorul.

În iunie 2011, Suveranul Pontif intrat pentru prima oară în contact cu reţeaua de micro-blogging Twitter. Benedict al XVI-lea, care are 85 de ani, a trimis atunci primul său tweet de pe o tabletă iPad: "Binecuvântat fie Iisus Hristos! Mă rog pentru voi şi vă binecuvântez", semnând "Benedictus XVI".Citeşte mai multe despre:

Papa Benedict al XVI-lea Papa Benedict
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati