Paradă de biciclişti goi pentru conştientizarea în trafic (VIDEO)

13 Iun 2010   •   13:17
Paradă de biciclişti goi pentru conştientizarea în trafic (VIDEO) biciclistiNudism pe două roţi în Mexico City. Zeci de biciclişti au defilat goi prin capitala mexicană. Oamenii spun că în acest fel şoferii îi vor observa în trafic, iar, pe viitor, numărul accidentelor va scădea.

Bicicliştii au pornit în grup prin Mexico City. Spre deosebire de alţi iubitori ai sportului pe două roţi, membrii grupului din statul nord-american au renunţat parţial sau total la haine. Oamenii spun că în acest fel vor să atragă atenţia asupra pericolelor asupra cărora se expun.

Parada bicicliştilor fără haine mai are un scop: cel ecologic. Participanţii sunt de părere că oraşul Mexico ar putea fi mult mai puţin poluat dacă mai mulţi şoferi ar renunţa la maşini în favoarea bicicletelor.

Evenimentul este la a cincea ediţie, iar organizatorii spun că tot mai mulţi biciclişti din Mexic şi din ţările din jur iau parte la parada în pielea goală. În plus, marşul devine încet-încet unul global. Astfel de evenimente au loc în oraşe din Spania sau în capitala britanică Londra.

Antena 3

Foto: Antena 3

Parteneri
x close