Antena 3 CNN Externe "Părăsim zona de căutare". Australia suspendă din nou căutările avionului FANTOMĂ, din cauza condiţiilor meteorologice

"Părăsim zona de căutare". Australia suspendă din nou căutările avionului FANTOMĂ, din cauza condiţiilor meteorologice

"Părăsim zona de căutare". Australia suspendă din nou căutările avionului FANTOMĂ, din cauza condiţiilor meteorologice
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
de S.T.    |    27 Mar 2014   •   07:56

Căutările unor fragmente ale avionului care efectua zborul MH370 în sudul Oceanului Indian, unde s-a prăbuşit pe 8 martie, au fost suspendate joi, pentru a doua oară săptămâna aceasta, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat Australia, care conduce operaţiunile, relatează AFP.

"Toate avioanele revin la Perth, iar navele părăsesc zona de căutare", a anunţat Autoritatea australiană pentru Securitate Maritimă (AMSA).

Şase avioane militare australiene, chineze, japoneze şi americane se aflau în misiune, împreună cu alte cinci avioane civile, scrutând zonele de căutare, la câteva mii de kilometri sud-vest depărtare de Perth.

De asemenea, cinci nave au fost chemate din zonă.

Pasagerii avionului dispărut, ASFIXIAŢI la 14.000 de metri altitudine înainte de prăbuşire. "A fost o misiune sinucigaşă"


Malaysia a anunţat miercuri că imagini înregistrate de către un satelit Airbus Defence and Space relevă prezenţa a 122 de obiecte care pluteau într-un perimetru de 400 kilometri pătraţi, în sudul Oceanului Indian, în zona de căutare stabilită de ţările angajate.

În imagini înregistrate prin satelit, comunicate anterior de către Australia, China şi Franţa, apăreau de asemenea obiecte care pluteau în această zonă, unele cu o lungime de mai mulţi metri.

Citeşte şi
:

"Ţinutul UMBREI", locul misterios de pe fundul Oceanului, unde s-ar afla cutiile negre ale avionului dispărut. "Este o ZONĂ NEATINSĂ de om"



×
Subiecte în articol: Australia MH370
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close