Antena 3 CNN Externe Un parașutist a ratat aterizarea și a căzut prin acoperișul unei case, în California

Un parașutist a ratat aterizarea și a căzut prin acoperișul unei case, în California

Un parașutist a ratat complet aterizarea și a căzut prin acoperișul unei case direct în bucătărie, în sudul Californiei. Bărbatul, soldat britanic de la o bază militară din apropiere, nu a suferit răni grave ca urmare a acestui incident.

Un parașutist a ratat aterizarea și a căzut prin acoperișul unei case, în California
Sursa foto: Twitter/NY Post
de Alexandra Ionescu    |    13 Iul 2021   •   10:13

Parașutistul efectua un salt de antrenament, însă nu i s-a deschis complet paraşuta şi s-a prăbuşit pe acoperișul unei case din Atascadero, în sudul Californiei.

Militarul a făcut saltul în cadrul exerciţiului Halo - High Altitude Low Opening (Salt de la mare altitudine cu deschidere a paraşutei la doar câteva sute de metri de sol), desfăcurat în comun de trupe speciale britanice şi americane.

„Am fugit să văd dacă este OK, avea ochii deschişi, dar nu eram sigură dacă a păţit ceva. Este un miracol, cred eu, serios. Cine aterizează aşa, fără paraşută, şi supravieţuieşte”, a spus o vecină, Rose Martin.

Mama proprietarului casei a spus la un post de televiziune că soldatul a aterizat în bucătăria casei și că, în afară de gaura din acoperiș, nu există alte daune.

Locuitorii nu erau acasă în momentul accidentului și nimeni altcineva nu a fost rănit.

"Parașutistul era conștient, acuza durere, dar fără răni grave vizibile", a anunțat Departamentul de Poliție Atascadero într-un comunicat de presă recent.

 „Ocupanții reședinței nu erau acasă în acel moment și, prin urmare, nu au fost răniți”, se mai arată în comunicat.

×
Subiecte în articol: california parașutist
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close