Antena 3 CNN Externe Pare o femeie normală, dar ascunde un secret îngrozitor. Într-o noapte, a luat o foarfecă și... ”Sotul meu era lângă mine. A ramas ȘOCAT când a văzut ce fac”

Pare o femeie normală, dar ascunde un secret îngrozitor. Într-o noapte, a luat o foarfecă și... ”Sotul meu era lângă mine. A ramas ȘOCAT când a văzut ce fac”

Pare o femeie normală, dar ascunde un secret îngrozitor. Într-o noapte, a luat o foarfecă și... ”Sotul meu era lângă mine. A ramas ȘOCAT când a văzut ce fac”
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Iul 2016   •   11:31

Karina Sandberg, o femei din Marea Britanie, trăiește o adevărată dramă. Desi, la prima vedere, femeia din imaginile alaturate pare cat se poate de normala, ea ascunde o boală gravă cu care se luptă de la vârsta de 4 luni.

Ea a fost diagnosticata cu sindromul pielii oparite, o boala grava din cauza careia pielea ei se inroseste, se irita si se umple de basici.

Cu toate că a incercat fel de fel de tratamente pentru a trata afectiunea si a-i minimiza efectele, aceasta s-a agravat o data cu trecerea timpului. Situația a devenit atât de gravă încât Karina a folosit lama unei foarfece pentru a se scarpina.

"Îmi simteam pielea atat de fierbinte si ma manca atat de tare incat nu am mai rezistat. Am mers la bucatarie, am luat o foarfeca dintr-un sertar si m-am scarpinat cu una dintre lame pe picior timp de 30-45 de secunde pana la sange. Sotul meu era langa mine cand faceam asta, a ramas socat de ceea ce a vazut", spune.

Din nefericire, medicii nu au găsit până în prezent o soluție pentru boala femeii

Sursă: mirror.com

 

×
Subiecte în articol: boala
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close