Antena 3 CNN Externe Doi părinți și-au dezgropat bebelușul la câteva zile de la înmormântare, după ce un trecător le-a spus că l-a auzit plângând, în Santa Barbara

Doi părinți și-au dezgropat bebelușul la câteva zile de la înmormântare, după ce un trecător le-a spus că l-a auzit plângând, în Santa Barbara

La doar câteva zile după ce și-au înmormântat bebelușul de doar trei luni, doi părinți au fost anunțați de un apropiat că l-a auzit pe micuț plângând, în timp ce trecea pe lângă cimitir.

Doi părinți și-au dezgropat bebelușul la câteva zile de la înmormântare, după ce un trecător le-a spus că l-a auzit plângând, în Santa Barbara
Sursa foto: pexels.com/ Anugrah Lohiya
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2023   •   18:06

Bebelușul de doar trei luni a fost înmormântat duminică, 10 septembrie, într-un cimitir din Proteccion, Santa Barbara, după ce ar fi suferit de o febră severă.

La patru zile după ce micuțul a fost condus pe ultimul drum, un apropiat i-a anunțat pe părinți că, în timp ce trecea prin cimitir, l-a auzit plângând.

Îndurerați și plini de speranță, părinții au exhumat joi, 14 septembrie, trupul copilului. 

Cu toate acestea, bebelușul nu mișca, trupul său fiind transportat la spital, la cererea părinților care doreau să fie siguri că acesta nu prezintă semne că ar fi în viață.

Citește și: Sindromul FOBO sau frica de a nu fi înlocuit de un robot. Angajații se tem că tehnologia îi va lăsa șomeri

La spital, medicii le-au spus celor doi părinți, pentru a doua oară, că micuțul este mort.

Ulterior, unitatea spitalicească a returnat trupul neînsuflețit familiei, care l-a reîngropat.

Se presupune că bebelușul ar fi suferit de catalepsie, o tulburare neurologică care duce la rigiditate musculară și la pierderea temporară a capacității de a răspunde la stimuli externi.

Deși este rară, aceasta poate fi un simptom al bolii Parkinson.

În cazul în care un copil suferă de un episod de catalepsie, este posibil ca acesta să nu se miște timp de mai multe minute sau ore, potrivit Mirror.

×
Subiecte în articol: bebelus înmormântare Santa Barbara
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close