Antena 3 CNN Externe Părinţii au anunţat, disperaţi, poliţia. Ce se întâmplase cu "Îngerul" lor. Povestea acestei fete vine din altă lume

Părinţii au anunţat, disperaţi, poliţia. Ce se întâmplase cu "Îngerul" lor. Povestea acestei fete vine din altă lume

Părinţii au anunţat, disperaţi, poliţia. Ce se întâmplase cu "Îngerul" lor. Povestea acestei fete vine din altă lume
de P.I.    |    16 Apr 2013   •   08:38

Părinţii acestei tinere de 17 ani din Ucraina au fost pur şi simplu devastaţi, când au văzut că fiica lor a dispărut de acasă. Copila fusese exemplară până în ziua aceea, aşa că părinţii nu aveau niciun motiv să creadă că fugise de acasă, ci înclinau spre ipoteza unei răpiri.

Aşa că au mers şi au alertat poliţia, apoi au făcut mai multe echipe şi au început căutarea tinerei. Ce au aflat la scurt timp de la aşa-zisa dispariţie, le-a schimbat total viaţa.

Fiica lor fugise de acasă şi se ocupa cu activităţi mai neortodoxe. Fura telefoanele mobile ale trecătorilor, după scenarii desprinse parcă din filme. Unul fin păgubiţi spunea: "A venit la mine, disperată şi mi-a spus că soţul ei a bătut-o şi a alungat-o de acasă şi că vrea să dea un telefon prin care să îşi anunţe părinţii. Imediat ce i-am dat telefonul, a început să fugă şi nu am mai reuşit să o prind. Parcă venea din altă lume, aşa de repede fugea".

Acum tânăra a fost dusă într-un centru de recorectare pentru tineri, unde va sta cel puţin până la vârsta majoratului.





×
Subiecte în articol: furturi
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close