Antena 3 CNN Externe Părinţii lui Kate Middleton şi-au vizitat nepotul: "Bebeluşul este absolut frumos, iar părinţii de descurcă de minune"

Părinţii lui Kate Middleton şi-au vizitat nepotul: "Bebeluşul este absolut frumos, iar părinţii de descurcă de minune"

Părinţii lui Kate Middleton şi-au vizitat nepotul: "Bebeluşul este absolut frumos, iar părinţii de descurcă de minune"
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
23 Iul 2013   •   20:03
UPDATE: Părinţii ducesei de Cambridge, Carole şi Michael Middleton, au fost primii vizitatori ai bebeluşului regal, care s-a născut luni, la clinica St. Mary din Londra, ei afirmând la ieşire că nepoţelul este "absolut frumos" şi că părinţii se descurcă "de minune", scrie BBC.

Bebeluşul "este absolut frumos, iar părinţii de descurcă de minune", au declarat Carole şi Michael Middleton, părinţii ducesei Kate.scrie

Carole şi Michael Middleton au sosit la clinică cu un taxi, marţi după-amiază. Aceştia le-au mulţumit angajaţilor clinicii pentru grija extraordinară pe care le-au purtat-o proaspeţilor părinţi.

Venirea pe lume a primului fiu al prinţului William şi al soţiei sale, Kate, a fost primită la Londra cu 41 de salve de tun, aşa cum se întâmplă de fiecare dată în Marea Britanie, la naşterea unui bebeluş regal.

Ducesa de Cambridge a născut luni la Londra, la ora locală 16.24 (18.24, ora României), un băieţel de 3,79 kilograme, care ocupă poziţia a treia în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.
   
Kate şi soţul ei, prinţul William, au petrecut noaptea la spital alături de fiul lor, care se simte bine.



×
Subiecte în articol: kate middleton
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close