Antena 3 CNN Externe Parlament sau ring de box? Politicienii argentinieni s-au luat la bătaie (VIDEO)

Parlament sau ring de box? Politicienii argentinieni s-au luat la bătaie (VIDEO)

Parlament sau ring de box? Politicienii argentinieni s-au luat la bătaie (VIDEO)
Sursa foto: parlamentari
03 Dec 2009   •   21:34

Aveţi impresia că politicienii români fac circ? Se poate mult mai rău. La o sesiune a Parlamentului Argentinian, parlamentarii s-au enervat atât de tare încât numai poliţiştii au reuşit să readucă liniştea în sala de şedinţe.

Sala parlamentuluiregiunii Chaco, din Argentina s-a transformat în ring de box. În dreapta, partidul aflat la putere. În stânga, opoziţia. Meciul a început imediat după votul pentru alegerea noului preşedinte.

Când au aflat rezultatul, cei din opoziţie au strigat: trădare. Nu pentru că ar fi pierdut. Ci de ciudă că Juan Jose Bergia, candidatul lor, a fost sprijinit mai mult de cei de la putere. Pentru asta s-au hotărât să îi pedepsească.

Opoziţia a calculat câţi oameni are în sală. Şi când a văzut că sunt mai puţini decât voturile primite de candidat, a început să-l suspecteze pe acesta de pact cu duşmanul. Fie că l-a făcut sau nu, lui Juan Jose Bergia nu-i mai ia nimeni scaunul, nici măcar petnru a-l folosi în luptă. Cât despre războinicii din parlament, numai poliţiştii au mai avut curaj să intre în clădire să-i despartă.

După câţiva paşi, poliţiştii s-au trezit prinşi între cele două tabere. Aşa că, au fost nevoiţi să se ascundă în spatele scuturilor, pentru a se apăra de scaunele zburătoare.



Observator

×
Subiecte în articol: parlament Argentina bătaie
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close