Antena 3 CNN Externe Parlamentar britanic: "Opt din zece hoţi de buzunare de la metroul din Londra sunt români"

Parlamentar britanic: "Opt din zece hoţi de buzunare de la metroul din Londra sunt români"

Parlamentar britanic: "Opt din zece hoţi de buzunare de la metroul din Londra sunt români"
Sursa foto: Foto: www.computerarts.co.uk
23 Apr 2013   •   13:20
Oficialii britanici continuă să facă declaraţii deloc măgulitoare la adresa românilor. De data aceasta, parlamentarul conservator britanic Philip Hollobone a spus că unul dintre motivele principale pentru care românii ar trebui împiedicaţi să se mute în Marea Britanie este că mulţi dintre ei comit infracţiuni, relatează The Huffington Post UK.

"În prezent există un val de furturi din buzunare la metroul din Londra", a declarat el.

"Opt din zece hoţi de buzunare de la metroul din Londra sunt români", a precizat Hollobone, în cadrul unei dezbateri parlamentare despre imigraţia românilor şi bulgarilor.

Parlamentarul britanic a mai declarat că dacă te opui imigraţiei nu înseamnă că eşti rasist. "Pentru noi, toţi cei care suntem îngrijoraţi de imigraţie, nu a fost niciodată vorba despre culoarea pielii sau despre cultura sau ţara de unde provin", a declarat el. "Întotdeauna a fost vorba doar despre cifre", a spus parlamentarul.

"Ţara noastră este una dintre cele mai aglomerate din lume şi pur şi simplu nu putem să facem faţă unui alt val extins de imigraţie în această ţară, în special din ţări cu care avem foarte puţine în comun, cum sunt România şi Bulgaria", a adăugat Hollobone.

Românii şi bulgarii vor putea accede liber pe piaţa muncii din Marea Britanie, din 2014.





 

×
Subiecte în articol: romani Marea Britanie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close