Antena 3 Externe Parlamentul Scoției va dezbate legalizarea incestului. Cum s-a ajuns în această situație

Parlamentul Scoției va dezbate legalizarea incestului. Cum s-a ajuns în această situație

28 Ian 2016   •   14:12
Parlamentul Scoției va dezbate legalizarea incestului. Cum s-a ajuns în această situație
Sursa foto: Foto: wikipedia.org

Comisia de Petiţii a Parlamentului Scoţiei trebuie să analizeze cererea făcută pe site-ul Guvernului, prin care se doreşte legalizarea incestului în cazul persoanelor cu vârsta de peste 21 de ani. Documentul a fost postat pe pagina web a Executivului de la Edinburgh de către Richard Morris, un cetăţean australian, scrie The Independent.

Morris susţine că actuala legislaţie, care nu permite relaţiile între rudele de sânge, este de natură bigotă şi, deci, nu se poate desprinde de princiipile religioase pe care le-ar urma cu stricteţe.

Mai mult decât atât, Richard Morris este de părere că legea scoţiană referitoare la relaţiile incestuoase este "învechită".

Deşi australianul a încercat să-şi facă publică petiţia în nenumărate rânduri, este foarte puţin probabil ca ideile din document să fie transpuse în realitate. "Sunt conştient de faptul că subiectul este unul pe care multă lume îl consideră respingător. Recunosc că şi eu sunt de aceeaşi părere", a declarat parlamentarul Michael Mcmahon.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close