Antena 3 CNN Externe Partenera lui Hollande promite să fie mai atentă înainte de a scrie pe Twitter

Partenera lui Hollande promite să fie mai atentă înainte de a scrie pe Twitter

Partenera lui Hollande promite să fie mai atentă înainte de a scrie pe Twitter
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
15 Iul 2012   •   18:22

Partenera preşedintelui francez, Valérie Trierweiler, care a generat o polemică postând un mesaj pe Twitter în timpul alegerilor legislative, a promis că va fi prudentă pe viitor înainte de a scrie pe reţeaua de socializare, relatează AFP.
   
"Mă voi gândi de şapte ori înainte de a scrie pe Twitter", a declarat ea pentru postul de ştiri BFM TV în cadrul unei deplasări, sâmbătă, la Brest (vest) de unde au fost difuzate imagini duminică.
   
Sâmbătă, şeful statului a afirmat că i-a cerut partenerei sale să rezolve "în privat" "afacerile private" şi a promis că astfel de incidente nu vor mai avea loc.
   
"Consider că afacerile private se rezolvă în privat. Le spun apropiaţilor mei să accepte cu scrupulozitate acest principiu", a declarat Hollande în cadrul unui interviu televizat.
   
"Principiul pe care tocmai l-am amintit va fi aplicat cu scrupulozitate", a insistat el. "Francezii vor ca lucrurile să fie clare, ca statul să fie condus de cel pe care l-au ales şi să nu existe nicio interferenţă", a adăugat el.
   
În iunie, Valérie Trierweiler l-a susţinut într-un mesaj postat pe Twitter pe candidatul care se confrunta cu Ségol?ne Royal, susţinută de François Hollande. Ségol?ne Royal este fosta parteneră a lui Hollande şi mama celor patru copii ai lor.
   
"Nu există statut (de Primă Doamnă). Valérie vrea să îşi păstreze activitatea profesională. Înţeleg. Pornind de aici, ea va fi prezentă alături de mine atunci când protocolul o va cere", a declarat preşedintele. "Nu este uşor să ocupi acest loc. Trebuie să existe reguli", a declarat el.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close