Antena 3 CNN Externe Partidul Iberic al Românilor vrea să câştige alegerile într-o localitate din Spania

Partidul Iberic al Românilor vrea să câştige alegerile într-o localitate din Spania

Partidul Iberic al Românilor vrea să câştige alegerile într-o localitate din Spania
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Apr 2011   •   15:01

O nouă formaţiune politică promite să spulbere concurenţa în cadrul alegerilor locale dintr-o mică localitate din Madrid. Este vorba despre Partidul Iberic al Românilor, o organizaţie care luptă pentru un viitor mai bun pentru conaţionalii pe care îi reprezintă.

George Fecior este unul dintre liderii Partidului Iberic al românilor, o formaţiune care ameninţă că va câştiga alegerile locale din 22 mai din Villamanrique de Tajo, o localitate de lângă Madrid.

Chiar dacă spaniola nu este punctul său forte, George Fecior spune că va lupta pentru viitorul românilor de aici.

Cu o populaţie care se dedică în special agriculturii, românii din mica localitate se integrează perfect în peisaj. Sigurul lucru de care aveau nevoie era un partid care să-i facă să se simtă şi mai spanioli.

Pentru prima oară în istorie, spaniolii din micuţa localitate madrilenă vor putea vota pentru un partid format în exclusivitate din străini. Localnicii nu văd însă cu ochi buni noua formaţiune, pentru că sunt convinşi că românii îşi vor proteja propriile interese.

Partidul românilor nu are un program electoral stabilit pentru alegerile din 22 mai, dar promite să facă istorie la mai bine de 3500 kilometri de casă.



×
Subiecte în articol: alegeri Spania
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close