Antena 3 CNN Externe Un pasager a fost găsit mort în toaleta unui avion. Aeronava a aterizat de urgență pe cel mai apropiat aeroport

Un pasager a fost găsit mort în toaleta unui avion. Aeronava a aterizat de urgență pe cel mai apropiat aeroport

Un pasager de 48 de ani a fost găsit mort de însoțitorii de zbor, în toaleta avionului. Căpitanul aeronavei a decis să aterizeze de urgență pe cel mai apropiat aeroport.

Un pasager a fost găsit mort în toaleta unui avion. Aeronava a aterizat de urgență pe cel mai apropiat aeroport
Sursa foto: Facebook/Salzburg Airport - Flughafen Salzburg
de Cerasela Stafie    |    24 Noi 2021   •   17:19

Incidentul s-a petrecut marți, 23 noiembrie. Un bărbat de 48 de ani a fst găsit inconștient în toaleta unui avion al companiei S7 Airlines, care decolase din Sharm el-Sheikh și se îndrepta către orașul Samara, din sud-vestul Rusiei. Din primele informații, ar fi vorba de o sinucidere.

Serviciul de presă al companiei aeriene S7, care a operat zborul, a declarat pentru agenția de presă de stat TASS că au încercat să-l salveze pe bărbat: „unul dintre pasageri (ai cursei Sharm el-Sheikh – Samara –), după decolare, s-a deplasat la toaletă, unde a petrecut mult timp, ceea ce a alertat însoțitorii de bord”.

”Pasagerul a fost găsit inconștient cu semne de sinucidere. Echipajul a raportat situația comandantului aeronavei , iar acesta decis să aterizeze de urgență imediată pe cel mai apropiat aeroport, la Cairo,” au transmis reprezentanții companiei aeriene.

”La bordul aeronavei au fost prezenți trei medici,care au efectuat manevre de resuscitare cardiopulmonară înaintea aterizării avionului”, au adăugat aceștia.

Pe aeroportul din Cairo, pasagerul a fost predat medicilor locali, dar, în ciuda tuturor eforturilor de resuscitare, a murit. În acord cu consulatul rus din Egipt, bărbatul a fost transportat la Samara.

Anchetatorii încearcă să afle circumstanțele în care a murit bărbatul. ”Directia Centrală Interregională de Investigații pentru Transport a Comitetului de Investigații al Rusiei investighează circumstanțele morții unui pasager dintr-un zbor din Sharm el-Sheikh”, a declarat reprezentantul agenției pentru TASS.

Pasagerul a fost identificat drept Alexander, în vârstă de 48 de ani, potrivit canalului de știri Baza Telegram, despre care se crede că ar avea legături cu serviciile de securitate. Presa din Rusia a mai transmis, fără a cita surse, că pasagerul s-ar fi spânzurat cu o curea pentru geantă.

 

×
Subiecte în articol: deces avion aterizare urgenta
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close