Antena 3 CNN Externe ”În pat cu dușmanul”: soldații ruși le trimit mesaje pe Tinder femeilor din Ucraina

”În pat cu dușmanul”: soldații ruși le trimit mesaje pe Tinder femeilor din Ucraina

Femeile din Ucraina au descoperit tot mai multe compatibilități pe Tinder. Sunt soldați ruși, care au încercat să le abordeze.

”În pat cu dușmanul”: soldații ruși le trimit mesaje pe Tinder femeilor din Ucraina
Sursa foto: Twitter/ news.com.au
de Cerasela Stafie    |    25 Feb 2022   •   23:07

Aplicația Tinder a Dashei Synelnikova s-a ”umplu” cu compatibilități. Soldații pe nume Andrei, Alexandru, Gregory, Michail și ”Black” apăreau a fi la aproximativ 20 de mile distanță.

”De fapt, locuiesc în Kiev, dar mi-am schimbat setările pentru locație în Harkiv, după ce un prieten mi-a spus că sunt trupe rusești peste tot în Tinder”, a declarat Synelnikova, producător de videoclipuri în vârstă de 33 de ani, scrie New York Post.

Soldații nu sunt departe de a fi acuzați de trădare, pentru că și-au dezvăluit pozițiile militare, în timp ce forțele adunate la nord de Harkov se pregăteau pentru ceea ce părea a fi un atac iminent, potrivit oficialilor serviciilor secrete militare ucrainene.

”Un tip musculos s-a pozat încercând să arate sexy, pozând cu pistolul. Un altul era în echipamentul de luptă rusesc, iar alții pur și simplu s-au afișat în veste strâmte cu dungi”, a declarat Synelnikova.

”Nu am găsit niciunul dintre ei atrăgător și nu m-aș gândi niciodată să mă bag în pat cu dușmanul. Am dat swipe left şi le-am respins cererile”, a continuat ucraineanca.

”A fost amuzant, dar înfricoșător în același timp, știind că erau atât de aproape”, a adăugat.

Synelnikova a schimbat mesaje cu Andrei, în vârstă de 31 de ani, ale cărui imagini  îl arătau ținând în mână pușca lui Kalașnikov, era îmbrăcat în echipament de luptă și purta cască. Când l-a întrebat dacă are ”planuri să viziteze”, soldatul a spus că nu are voie să intre în țară de la anexarea Crimeei în 2014.

Un alt profil era cel al unui bărbat pe nume ”Black”, un luptător cecen cu barbă în vârstă de 33 de ani. El și-a arătat partea sensibilă în timp ce a afișat o fotografie cu el îmbrățișând un pisoi.

Alexander, 29 de ani, s-a pozat în beretă în timp ce Gregory, 25 de ani, și-a arătat ceasul militar. Un alt soldat rus a sperat că o va impresiona pe tânăra ucrainiancă când i-a spus că lucrează pentru ”Ministerul Afacerilor Interne al Federației Ruse”.

”Atentatul amoros” a avut loc înainte ca trupele ruse să primească ordin să-și închidă telefoanele.

×
Subiecte în articol: soldati trupe rusești Ucraina tinder
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close