Antena 3 CNN Externe Păţania unor turişti în Bulgaria. Nu şi-au imaginat că vor găsi hotelul AŞA

Păţania unor turişti în Bulgaria. Nu şi-au imaginat că vor găsi hotelul AŞA

Păţania unor turişti în Bulgaria. Nu şi-au imaginat că vor găsi hotelul AŞA
29 Iun 2015   •   08:55

Au plătit pentru un sejur la care au visat un an întreg, dar au ajuns la un hotel nefinalizat. Este vorba despre mai mulţi moldoveni care au plecat în vacanţă în Bulgaria. Oamenii spun că au fost înşelaţi de către reprezentanţii agenţiei de turism. Cei din urmă resping, însă, acuzaţiile clienţilor, scrie publika.md.

Ludmila Novac a plătit 260 de euro pentru un sejur de 10 zile în Bulgaria. Conform contractului, femeia, împreună cu două prietene, urmau să se odihnească într-un hotel de patru stele cu regim all inclusive.

"Autocarul ne-a dus până la presupusul hotel. Ne-au părăsit acolo, ne-au lăsat bagajele în mijlocul străzii. Ne-am pomenit în faţa unui hotel imens, cu doi paznici şi doi câini mari la poartă şi, în rest, absolut nimic", a declarat păgubaşa, Ludmila Novac.

După lungi discuţii cu reprezentanţi agenţiei de turism din Moldova, femeile au fost cazate într-o pensiune. Acestea au fost, însă, nemulţumite de condiţiile de acolo.

"După o oră, a venit un microbuz să ne ia. Acolo erau jumătate dintre oamenii care au venit cu noi din Chişinău şi au plătit pentru sejur la aceeaşi agenţie de turism. Îi plimbau pe litoral şi nu ştiau în ce hoteluri să-i cazeze. Cum e posibil aşa? Unii clienţi să fie aduşi la un hotel care se ştie că este închis, iar alţii să fie lăsaţi în stradă, ca noi", a spus Ludmila Novac.

Au urmat alte două zile de negocieri. Femeile au fost mutate din nou. De data asta, într-un hotel de patru stele, unde şi-au petrecut restul vacanţei. Agenţia de turism afirmă că nu a fost anunţată de proprietarii hotelului că aceştia nu vor putea primi turişti în luna iunie.



×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close