Antena 3 CNN Externe Momentul în care un băiețel de 6 ani a căzut în gol 12 metri, în timp ce se dădea pe tiroliană, într-un parc din Mexic

Momentul în care un băiețel de 6 ani a căzut în gol 12 metri, în timp ce se dădea pe tiroliană, într-un parc din Mexic

Călătoria unei familii într-un parc de distracții din Mexic s-a transformat într-un dezastru, când băiețelul lor de doar 6 ani, a picat la aproximativ 12 metri de pe o tiroliană.

Momentul în care un băiețel de 6 ani a căzut în gol 12 metri, în timp ce se dădea pe tiroliană, într-un parc din Mexic
Sursa foto: Twitter I deadpoolmx
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iul 2023   •   18:14

Videoclipul cu calvarul chinuitor din Parcul Fundidora din Monterrey, Mexic, îl arată pe un copil de 6 ani alunecând pe o tiroliană, alături de un adult.

În momentul în care se apropie de capătul firului, copilul a căzut aproximativ 12 metri.

Acesta a supraviețuit după ce a căzut într-un lac și a fost salvat de mai mulți trecători.

J Cesar Sauceda a scris pe Facebook că fratele său mai mic a căzut într-un lac și a supraviețuit. 

Citește și: Un rechin uriaș a fost văzut aproape de mal, pe o plajă aglomerată. Momentul terifiant a fost filmat

"Nu avusesem timp să încep să-i mulțumesc lui Dumnezeu că l-a salvat pe fratele meu de acest accident grav, provocat de echipa proastă atât a personalului, cât și a tirolianei”, a scris Sauceda pe Facebook, dând vina pe "serviciu teribil, instalarea și, mai presus de toate, pregătirea groaznică a personalului.” 

Nataly Moreno, sora lor, a declarat pe Facebook că fratele ei mai mic are 6 ani și că incidentul s-a produs atunci când i s-a rupt "hamul”. 

O turistă care se afla în apropiere "a sărit să-l salveze”, a spus ea, dar din cauza adâncimii lacului, aceasta a spus că amândoi se puteau îneca, iar iubitul ei a fost nevoit să intre în lac pentru a-i salva. 

Incidentul, care a avut loc pe 25 iunie, a determinat Agenția de Protecție Civilă din Nuevo Leon să suspende tirolianele care fac parte din Parque Amazonia, parcul de aventură administrat privat din Parcul Fundidora.

Reprezentanții parcului au spus pe Facebook că incidentul a declanșat o "anchetă exhaustivă” pentru a stabili ce s-a întâmplat. 

"În această nouă eră a Parcului în care prioritatea este experiența și securitatea pentru oaspeții noștri, vom continua să implementăm toate măsurile necesare pentru a garanta concesionarilor să își îndeplinească cu rigurozitate contractele”, a spus Fundidora Park pe Facebook.

Parque Amazonia nu a emis o declarație despre incident.

×
Subiecte în articol: Mexic tiroliană copil
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close