Antena 3 CNN Externe Patroana unui restaurant din Ohio a murit la scurt timp după ce l-a servit pe Barack Obama

Patroana unui restaurant din Ohio a murit la scurt timp după ce l-a servit pe Barack Obama

Patroana unui restaurant din Ohio a murit la scurt timp după ce l-a servit pe Barack Obama
Sursa foto: Foto: Videonews
de S.T.    |    07 Iul 2012   •   09:12

Propietara unui restaurant din Ohio s-a stins din viaţă vineri la câteva ore după ce l-a servit pe preşedintele Statelor Unite Barack Obama, iar acesta din urmă a transmis condoleanţe familiei, a declarat Casa Albă, informează agenţia AFP, citată de Mediafax.

Josephine Ann Harris, în vârstă de 70 de ani, patroana restaurantului "Ann's Place" din oraşul Akron, a spus că simte ameţeli şi a fost transportată la spital unde a fost constatat decesul.

Potrivit cotidianului Akron Beacon Journal, decesul femeii a fost aparent cauzat de o criză cardiacă.

Cu câteva ore înainte, Obama, care a încheiat vineri după-amiază un turneu electoral de două zile cu autocarul în Pennsylvania, a mâncat micul dejun la restaurantul Josephinei Harris şi s-a întâlnit cu ea.

Purtătorul de cuvânt al lui Obama, Jay Carney, a declarat pentru jurnaliştii din Air Force One în zbor spre Washington că preşedintele a contactat-o pe fiica patroanei din avion.

"Preşedintele şi-a exprimat tristeţea şi condoleanţele. Este foarte trist. El a fost onorat să o întâlnească în această dimineaţă şi i-a spus că se gândeşte la toţi membri familiei acesteia şi se roagă pentru ei", a adăugat Carney.

×
Subiecte în articol: Barack Obama Ohio
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close