Antena 3 CNN Externe O casă - cadou de Crăciun, oferită de patron unei angajate, după ce a lansat o provocare inedită în companie

O casă - cadou de Crăciun, oferită de patron unei angajate, după ce a lansat o provocare inedită în companie

O nouă culme a primelor de Crăciun! Dacă unii primesc doar felicitări sau o sticlă de vin, există şi patroni deosebit de generoşi cu angajaţii lor.

O casă - cadou de Crăciun, oferită de patron unei angajate, după ce a lansat o provocare inedită în companie
Sursa foto: Profimedia
de Mia Lungu    |    22 Dec 2023   •   14:23

Patronul agenției BMV, cu sediul în regiunea franceză Saint-Priest (Rhône), a oferit unei angajate o casă de 80 mp, cu grădină, în Saône-et-Loire, dar nu pentru rezultatele excepționale în cadrul companiei, așa cum s-ar gândi mulți.

Patronul companiei de transport și logistică a decis să organizeze o loterie pentru aniversarea a 120 de ani a companiei. Acesta a decis să îndeplinească visul unui angajat, și a lansat o provocare în rândul angajaților.

Fiecare angajat a scris pe o foaie de hârtie ceea ce își dorea cel mai mult. Managerul de afaceri a promis să realizeze una dintre ele. Femeia visa să aibă o casă. Prin urmare, compania i-a cumpărat casa mult visată, scrie presa franceză, potrivit stiridiaspora.ro.

"Știm că fiecare cent contează, dar nu am stabilit nicio limită. Am vrut să arătăm că lucrurile, care ni se par de neatins, pot deveni uneori realitate", a spus patronul agenției BMV.

În categoria cu cele mai mari prime de Crăciun se află angajații din sectorul producției de petrol și gaze. Angajații vor primi o primă de Crăciun de 5.733 euro.

×
Subiecte în articol: patron BMW angajata casa cadou Franta
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close