Patru români condamnaţi la închisoare în Malta susţin că sentinţa a fost discriminatorie

de S.T.    |    31 Oct 2012   •   13:01
Patru români condamnaţi la închisoare în Malta susţin că sentinţa a fost discriminatorie

Patru români care au fost condamnaţi la închisoare la Malta, pentru că au furat îmbrăcăminte în valoare de mii de euro, susţin că sentinţa de trei ani de temniţă a fost exagerată şi discriminatorie, scrie Times of Malta în ediţia online.

Ilie Nicolae (28 de ani), Niculae Dragoş (22 de ani), Dumitru Marius (26 de ani) şi Christian Panaitescu (25 de ani) au pledat vinovaţi şi au fost încarceraţi. Florica Niculae (27 de ani) a pledat nevinovată.

Cei patru români încarceraţi au susţinut că li s-a spus, prin intermediul unui avocat, că în cazul în care pledeaza vinovaţi vor primi cel mult un an de închisoare.

Potrivit avocatului, lui Ilie Nicolae i s-a spus că nu are ros să depună o contestaţie în acest caz întrucât va fi tratat exact ca şi prietenii lui.

Cei patru români spun cănu au fost informaţi despre dreptul lor de a face apel. Potrivit Times of Malta, aceasta a fost o încălcare a dreptului lor la un proces echitabil în faţa unei instanţe independente şi imparţiale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close