Antena 3 Externe Patru tineri au fost arestaţi, după ce au vrut să intercepteze telefoanele unui senator american (VIDEO)

Patru tineri au fost arestaţi, după ce au vrut să intercepteze telefoanele unui senator american (VIDEO)

28 Ian 2010   •   15:19
Patru tineri au fost arestaţi, după ce au vrut să intercepteze telefoanele unui senator american (VIDEO)
Sursa foto: tineri

Un caz similar cu Watergate este investigat de autorităţile din Louisiana. Patru tineri au fost arestaţi, după ce au încercat să intercepteze telefoanele unui senator american, informează The Times.

Potrivit agenţilor FBI, doi dintre tinerii arestaţi au intrat în biroul din New Orleans al senatoarei Mary Landrieu. Ei au spus că sunt angajaţi ai unei companii de telefonie, fiind dîmbrăcaţi cu veste de culoare verde şi având asupra lor unelte şi caschete.

Doi dintre cei patru, Joseph Basel şi Robert Flanagan, au intrat în clădire deghizaţi, iar al treilea James O`Keefe, îi aştepta în hol. Al patrulea tânăr, Stan Dai, a fost arestat în camioneta cu care veniseră şi care dispunea de un dispozitiv de ascultare la distanţă. Se pare că tinerii ar fi vrut să obţină informaţii compromiţătoare despre senatoare.

Tinerii ar putea petrece până la zece ani în spatele gratiilor pentru faptele comise. În plus, ei ar putea fi obligaţi să plătească o amendă de 250.000 de dolari.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close