Antena 3 CNN Externe Paza de Coastă din Florida a recuperat CADAVRUL unui bărbat CĂZUT dintr-un avion

Paza de Coastă din Florida a recuperat CADAVRUL unui bărbat CĂZUT dintr-un avion

Paza de Coastă din Florida a recuperat CADAVRUL unui bărbat CĂZUT dintr-un avion
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
17 Noi 2013   •   11:29
Paza de Coastă din Florida a recuperat cadavrul unui bărbat care căzuse joi dintr-un avion uşor în Oceanul Atlantic, în largul coastelor Statelor Unite.
Cadavrul a fost găsit plutind în apropierea ţărmului, iar autorităţile au iniţiat procedurile de identificare, scrie Reuters, conform Mediafax.
Un bărbat a căzut dintr-un avion uşor, joi după-amiază, în Oceanul Atlantic, în largul coastelor statului american Florida. Pilotul unui avion uşor de tip Piper PA-46 a sesizat autorităţile americane joi după-amiază, anunţând că, la altitudinea de aproximativ 700 de metri, pasagerul pe care îl transporta a căzut după deschiderea inopinată a unei uşi a aparatului. Bărbatul a căzut în Oceanul Atlantic, în largul coastelor statului Florida. 
Acest tip de avion uşor are cinci locuri, însă pilotul a declarat că în aparat se afla, în afară de el, un singur pasager. Zborul era autorizat, iar aparatul avea reviziile tehnice valabile. Potrivit postului tv WBOC 16, incidentul a avut loc la aproximativ 15 kilometri sud-est de aerodromul Kendall-Tamiami, situat în apropiere de Miami, bărbatul căzând în Oceanul Atlantic.
 

×
Subiecte în articol: cadavru barbat Florida zbor
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close