Antena 3 CNN Externe Pe urmele lui Bush. Barack Obama s-a comparat cu un câine şi a jignit-o pe Nancy Reagan

Pe urmele lui Bush. Barack Obama s-a comparat cu un câine şi a jignit-o pe Nancy Reagan

Pe urmele lui Bush. Barack Obama s-a comparat cu un câine şi a jignit-o pe Nancy Reagan
10 Noi 2008   •   11:33

A trecut mai puţin de o săptămână de când Barack Obama este preşedinte. Suficient, însă, pentru ca acesta să comită primele gafe şi să dovedească că nici măcar salvatorul aşteptat de întreaga lume nu este infailibil. În numai câteva zile, Obama a reuşit deja să o jignească pe fosta Primă Doamnă americană, Nancy Reagan, şi să se compare cu un câine, informează "Cotidianul". În acest ritm, are şanse reale de a-l depăşi pe fostul preşedinte Bush la numărul de gafe.
În cadrul primei conferinţe de presă în calitate de preşedinte, democratul a făcut o glumă deplasată pe seama lui Nancy Reagan. Întrebat de jurnalişti dacă a cerut sfaturi foştilor preşedinţi americani, Obama a spus: ?Am vorbit cu toţi care mai trăiesc încă. N-am vrut să fac ca Nancy Reagan, ştiţi voi, şedinţe de spiritism?. Acum mai bine de 20 de ani, Nancy Reagan a fost ridiculizată de presa americană deoarece s-a descoperit că cerea sfatul unui astrolog pentru a plănui programul lui Ronald Reagan, după ce acesta a fost victima unei tentative de asasinat în 1981.
Obama nu s-a sfiit să vorbească nici despre căţelul pe care urmează să-l cumpere pentru fiicele sale. ?Noi am vrea un câine de la un adăpost, o corcitură, aşa ca mine? a glumit Obama, fiul unui kenyan şi al unei americance.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close