Antena 3 CNN Externe Tânără condamnată la închisoare, pentru că s-a apropiat prea mult de un urs, pentru a-l fotografia, în SUA

Tânără condamnată la închisoare, pentru că s-a apropiat prea mult de un urs, pentru a-l fotografia, în SUA

O tânără din Statele Unite ale Americii a fost condamnată la închisoare pentru că s-a apropiat prea mult de un urs. Femeia trebuie să plătească și o amendă usturătoare.

Tânără condamnată la închisoare, pentru că s-a apropiat prea mult de un urs, pentru a-l fotografia, în SUA
Sursa foto: Twitter/ Missoulian
de Cerasela Stafie    |    10 Oct 2021   •   10:33

Incidentul s-a petrecut în luna mai a acestui an, în Parcul Național Yellowstone din SUA. Samantha R. Dehring, în vârstă de 25 de ani, din Carol Springs, a recunoscut fapta.

Femeia a fost norocoasă să scape cu viață. Animalul, care avea și trei pui, s-a simțit amenințat și a încercat să o atace pe tânără.

Femeia a ignorat legea și, în momentul în care a apărut urșoaica, s-a apropiat pentru a-i face o poză. Ceilalți turiști s-au urcat în mașini și au părăsit zona.

Ea a fost acuzată oficial de reprezentanții parcului după ce a fost recunoscută pe rețelele de socializare, unde a distribuit respectivele fotografii.

Samantha R. Dehring a primit o pedeapsă destul de dură. Acesta va petrece patru zile în închisoare, nu mai are voie să intre în Parcul Național Yellowstone pentru un an de zile și trebuie să plătească și o amendă de 1.000 de dolari.

”Viața sălbatică în Parcul Național Yellowstone este, într-adevăr, sălbatică. Parcul nu este o grădină zoologică unde animalele pot fi privite în siguranță din spatele unui gard”, a declarat procurorul Bob Murray, potrivit NY Post.

„Ele se plimbă libere în habitatul lor natural și, când se simt amenințate, reacționează. Să te apropii de o ursoaică grizzly cu pui este absolut prostesc. Doar norocul face ca Samantha Dehring să fie acum un inculpat în instanță și nu un turist schilodit”, a adăugat acesta.

 

 

×
Subiecte în articol: condamnată la închisoare urs tanara
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close