Antena 3 CNN Externe Pedeapsa primită de o româncă după ce a mințit un bătrân din Italia că a rămas însărcinată cu el pentru a-i cere bani

Pedeapsa primită de o româncă după ce a mințit un bătrân din Italia că a rămas însărcinată cu el pentru a-i cere bani

O femeie în vârstă de 37 de ani, de etnie romă și naționalitate română, este acuzată de șantaj împotriva unui bătrân italian, în vârstă astăzi de 92 de ani, după ce a pretins că este însărcinată cu el şi i-a cerut bani.

Pedeapsa primită de o româncă după ce a mințit un bătrân din Italia că a rămas însărcinată cu el pentru a-i cere bani
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Oct 2023   •   10:01

Femeia de 37 de ani, de naţionalitate română, ar fi solicitat de mai multe ori sume cuprinse între 500 și 600 de euro ”pentru a întrerupe sarcina”, despre care pretindea că a fost confirmată printr-un test, potrivit publicației Perugia Today.

Ea îl amenința pe pensionarul italian că, dacă nu-i dădea banii, ar fi continuat sarcina și ar fi cerut ”întreținerea copilului care urma să se nască”.

Citeşte şi: O femeie a născut într-un avion care se îndrepta spre Italia. Bebelușul a venit pe lume la 10.000 de metri altitudine

În urma presiunilor, bărbatul i-a dat femeii aproximativ 1.800 de euro, între aprilie 2014 și octombrie 2015, până când acesta a găsit curajul să denunțe situația.

În tribunal, el s-a constituit ca parte civilă prin avocatul Pietro Gigliotti, iar în timpul audierilor a recunoscut-o pe inculpată.

Judecătorii au condamnat-o pe femeie marți, 17 octombrie 2023, la 6 ani de închisoare (chiar dacă procurorul a cerut numai 5 ani) și la plata unei despăgubiri de 20.000 de euro.

×
Subiecte în articol: romanca batran Italia
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close