Antena 3 CNN Externe Pedeapsa primită de o tânără din SUA, după ce s-a urcat drogată la volan și a provocat un accident similar celui de la 2 Mai

Pedeapsa primită de o tânără din SUA, după ce s-a urcat drogată la volan și a provocat un accident similar celui de la 2 Mai

O tânără din SUA, care a provocat un accident similar celui de la 2 Mai și a ucis două persoane, și-a aflat recent sentința.

Pedeapsa primită de o tânără din SUA, după ce s-a urcat drogată la volan și a provocat un accident similar celui de la 2 Mai
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Aug 2023   •   22:04

Anul trecut, Mackenzie Shirilla a provocat un accident asemănător cu cel petrecut în România, la 2 Mai, în urma căruia viețile a doi studenți au fost curmate de șoferul drogat.

Adolescenta a fost supranumită "Iadul pe roți”, după ce a condus o mașină cu viteza de 160 de km/h și s-a izbit puternic de un perete.

Înăuntru se aflau iubitul său, Dominic Russo, în vârstă de 20 de ani, și un prieten, Davion Flanagan, în vârstă de 19 ani.

Din păcate, cei doi pasageri au fost declarați morți la fața locului.

Citește și: Imagini cu mama șoferului drogat care a ucis doi tineri, postate pe rețelele sociale

Oamenii legii au constatat, ulterior, că toți trei fumaseră marijuana. De asemenea polițiștii a găsit asupra lor și alte droguri.

În instanță, sfâșiată de durere, mama lui Dominic Russo i-a adresat fetei câteva cuvinte.

"Fii recunoscătoare că încă ești în viață și că ai un viitor, oricare ar fi acesta", a spus femeia.

Deși adolescenta a declarat că nu a vrut să se ajungă la o astfel de tragedie, judecătoarea a stabilit că ea a condus pe un drum pe care nu-l frecventa în mod obișnuit, dar pe care îl analizase cu câteva zile înainte de accident.

Procurorii au susținut în proces că fata devenise amenințătoare la adresa iubitului ei, care voia să pună capăt relației lor.

Davyne Flanagan, sora lui Davion, i-a cerut judecătorului să dea "cea mai mare sentință posibilă”.

În vârstă de 19 ani, fata a fost condamnată, săptămâna trecută, pentru 12 capete de acuzare, inclusiv crimă, la închisoare pe viață.

Totuși, Shirilla va avea dreptul să depună cerere pentru eliberare condiționată, după 15 ani de detenție, potrivit Sky News.

×
Subiecte în articol: SUA tanara drogata condamnare
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close