Antena 3 CNN Externe Pedofil prins în flagrant în timp ce voia să se întâlnească cu o fetiță de 14 ani: „Lasă-mă să plec și voi lucra gratuit pentru tine”

Pedofil prins în flagrant în timp ce voia să se întâlnească cu o fetiță de 14 ani: „Lasă-mă să plec și voi lucra gratuit pentru tine”

Minesh Patel, un student indian în vârstă de 27 de ani, stabilit în Anglia, a fost prins în timp ce voia să se întâlnească cu o fetiță de 14 ani, pentru a întreține relații sexuale.

Pedofil prins în flagrant în timp ce voia să se întâlnească cu o fetiță de 14 ani: „Lasă-mă să plec și voi lucra gratuit pentru tine”
Sursa foto: Daily Mail
de Andreea Ştefan    |    21 Mai 2021   •   15:30

Bărbatul de 27 de ani a purtat mai multe conversații pe WhatsApp, crezând că vorbește cu o fată în vârstă de 14 ani. De fapt, acesta a vorbit cu vânătorii de pedofili, un grup de civili care colaborează cu poliția pentru a prinde pedofilii.

Minesh Patel a fost confruntat de grupul sub acoperire, iar acesta a avut o reacție mai mult decât bizară: s-a oferit să lucreze pentru ei gratuit în schimbul libertății sale.

La scurt timp după incident, Patel a fost arestat și a fost prezentat în fața curții din Newcastle, unde a pledat vinovat pentru încercarea sa de a provoca sau incita un copil în activități sexuale, potrivit Daily News.

Patel a fost condamnat la 28 de luni de închisoare, a fost supus unui ordin de prevenire a vătămărilor sexuale timp de zece ani și trebuie să semneze anual lista infractorilor sexuali.

Cei care l-au prins pe Minesh Patel au filmat reacția sa. Acesta a spus în repetate rânduri „vă rog domnule, am un trecut bun” și a ținut să menționeze faptul că este „nou” în țară.

Pe filmare se aude cum cineva îi spune: „Studiile tale s-au încheiat acum, nu ți se va mai permite să studiezi criminologia”.

Văzând că nu mai are altă variantă de scăpare, bărbatul de 27 de ani spune: „Pot lucra gratuit pentru tine”.

Grupul vânătorilor de pedofili i-a spus că nu este posibil acest lucru, unul dintre ei fiind chiar șocat de „oferta” făcută de Patel.

×
Subiecte în articol: pedofil india
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close