Antena 3 CNN Externe Pentru prima dată în 15 ani, Putin şi-a luat LIBER de la muncă. De ziua lui, liderul de la Moscova este comparat cu Hercule

Pentru prima dată în 15 ani, Putin şi-a luat LIBER de la muncă. De ziua lui, liderul de la Moscova este comparat cu Hercule

Pentru prima dată în 15 ani, Putin şi-a luat LIBER de la muncă. De ziua lui, liderul de la Moscova este comparat cu Hercule
07 Oct 2014   •   16:55

Preşedintele rus, Vladimir Putin, şi-a luat astăzi prima zi liberă cu ocazia celei de a 62-a aniversări a zilei sale de naştere.

Purtătorul de cuvânt al liderului de la Kremlin, Dmitri Peskov, anunţase anterior că şeful statului îşi va sărbători ziua în taigaua siberiană.

Între timp, la Moscova, ziua de naştere a preşedintelui nu a fost trecută cu vederea. Astăzi în capitala rusă s-a deschis expoziţia "12 fapte eroice ale lui Putin".
În cadrul acestui eveniment sunt prezentate 12 tablouri şi fiecare dintre ele prezintă una dintre realizările lui Putin în stilul faptelor eroice ale lui Hercule.

Printre altel lucrări de artă, sunt prezentate tablourile "Sugrumarea Leului din Nemeea – lupta împotriva terorismului", "Capturarea căprioarei din Cerinia – Jocurile Olimpice de la Soci" şi "Îmblânzirea Taurului Cretan - Crimeea".

×
Subiecte în articol: Dmitri Peskov
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close