Antena 3 CNN Externe Periculos de frumos. A fost dat afară din Arabia Saudită pentru că e prea arătos. "Femeile erau în pericol"

Periculos de frumos. A fost dat afară din Arabia Saudită pentru că e prea arătos. "Femeile erau în pericol"

Periculos de frumos. A fost dat afară din Arabia Saudită pentru că e prea arătos. "Femeile erau în pericol"
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Apr 2013   •   12:48

Un tânăr a fost deportat din Arabia Saudită pe motiv că este... prea frumos. Oficialii se tem că este un pericol pentru integritatea morală a femeilor, fiind capabil să le corupă pe acestea.

Omar Borkan Al Gala, fotograf care trăieşte în Dubai, a intrat în atenţia autorităţilor saudite după ce a participat la un festival cultural la începutul lunii aprilie. El a fost deportat alături de alţi trei membri ai delegaţiei cu care se afla la festival.

Un oficial din cadrul festivalului a declarat că cei trei au fost daţi afară pe motiv că sunt prea arătoşi şi că membrii Comisiei se temeau că le-ar putea afecta pe tinerele impresionabile” a scris un ziar arab citat de metro.co.uk.

Totuşi, membrii delegaţiei din care facea parte si Omar Borkan Al Gala spun că expulzarea ar avea legătură şi cu vizita unei artiste de sex feminin din Dubai, care nu fusese invitată în mod oficial la festival.
×
Subiecte în articol: Arabia Saudita Dubai

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close