Antena 3 CNN Externe Tragedie ca la Colectiv, în Spania: Cel puțin 13 oameni au murit într-un club care a luat foc

Tragedie ca la Colectiv, în Spania: Cel puțin 13 oameni au murit într-un club care a luat foc

Incendiu într-un club de noapte din orașul Murcia, Spania. Cel puțin 13 persoane au murit.

Tragedie ca la Colectiv, în Spania: Cel puțin 13 oameni au murit într-un club care a luat foc
Sursa foto: Captura video
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Oct 2023   •   19:40

Update 19:30 Bilanţul deceselor din tragedia de la Murcia a ajuns la cel puţin 13 persoane şi este aşteptat să crească şi mai mult, în timp ce echipele de intervenţie caută în continuare sub dărâmături, transmite AFP.

Un poliţist a declarat că 15 persoane sunt date dispărute, dar printre acestea s-ar putea număra şi persoane deja declarate decedate sau preluate de ambulanţe. Alte patru persoane au suferit intoxicaţii în urma inhalării de fum.

Update 15:00 „Numărul morților în interiorul clubului de noapte a crescut la șapte", a scris primarul din Murcia, Jose Ballesta, pe X.

„Suntem devastați", a declarat el pentru canalul de televiziune spaniol 24h, adăugând că salvatorii căută mai multe persoane date dispărute.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Primarul Jose Ballesta a decretat trei zile de doliu în Murcia.

Inițial, autoritățile spaniole anunțaseră că șase oameni au decedat

Citește și: Un bărbat şi-a dat foc în Centrul Vechi din Capitală. Poliţiştii au intervenit pentru a-i salva viaţa

Știre inițială

Cel puțin șase persoane au murit într-un incendiu izbucnit într-un club de noapte din Murcia, în Spania, potrivit serviciilor de urgență.

Bilanțul este provizoriu pentru că deocamdată pompierii nu au cercetat toată clădirea, potrivit autorităților spaniole. Autoritățile spun că numărul morților ar putea crește.

Incendiul a izbucnit la primele ore ale dimineții de duminică într-un club de noapte, au precizat serviciile de urgență pe platforma de socializare X.

„Serviciile de urgență confirmă șase morți în interiorul clubului de noapte Teatre”, a scris primarul Jose Ballesta pe X, citat de Reuters.

Acesta susține că se lucrează pentru a se stabili cauza incendiului.

Serviciile de urgență din Murcia au declarat că patru persoane au fost rănite și că numărul victimelor ar putea crește. Pompierii și echipele de urgență continuau să caute supraviețuitori.

×
Subiecte în articol: Spania club incendiu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close