Antena 3 Externe Personalul aeroportului a fost şocat când a scanat bagajul unor tineri. Vezi ce cărau aceştia în geantă

Personalul aeroportului a fost şocat când a scanat bagajul unor tineri. Vezi ce cărau aceştia în geantă

de L.D.    |    10 Iul 2012   •   21:35
Personalul aeroportului a fost şocat când a scanat bagajul unor tineri. Vezi ce cărau aceştia în geantă
Sursa foto: Foto: Daily Mail

O tânără familie a fost prinsă încercând să îşi introducă ilegal copilul în Emiratele Arabe Unite. Personalul aeroportului  a zărit micuţul în timp ce scana bagajul de cală al bărbatului.

Părinţii egipteni au ajuns pe Aeroportul Internaţional Sharjah vineri, însă au fost reţinuţi de Ofiţerii de la Imigrări, deoarece nu aveau viză pentru noul născut.

Funcţionarii le-au permis să rămână în Birou până când se va rezolva ceva, însă cei doi au avut al plan. Profitând de schimbul de tură, aceştia au plasat copilul într-unul din bagaje şi au încercat să treacă de screening-ul vamal.

Un purtător de cuvânt al aeroportului a menţionat că viaţa copilului a fost în pericol, deoarece înainte de a-l pune în bagaj aceştia l-au băgat într-un sac, unde exista pericol real de sufocare.

Cuplul a fost arestat şi acuzat de punere în pericol a vieţii copilului, care a fost de asemenea expus radiaţiilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close