Antena 3 CNN Externe Peskov: ”Mesajul lui Zelenski, predat de președintele indonezian pentru Putin nu a fost în formă scrisă”

Peskov: ”Mesajul lui Zelenski, predat de președintele indonezian pentru Putin nu a fost în formă scrisă”

Mesajul președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, predat președintelui rus, Vladimir Putin, de către președintele indonezian, Joko Widodo, care a vizitat Moscova joi, nu a fost în formă scrisă. Acest lucru a fost anunțat vineri într-un interviu acordat reporterilor, de către secretarul de presă al liderului rus, Dmitri Peskov.

Peskov: ”Mesajul lui Zelenski, predat de președintele indonezian pentru Putin nu a fost în formă scrisă”
Sursa foto: Pexels
de Alexandra Ionescu    |    01 Iul 2022   •   13:43

"Nu vorbim despre un mesaj scris. Acesta este singurul lucru pe care vi-l pot spune", a răspuns purtătorul de cuvânt al Kremlinului la o întrebare TASS despre mesajul trimis.

Cu o zi înainte, Putin și Widodo au purtat discuții la Kremlin, după care președintele Indoneziei a anunțat că a transmis mesajul lui Zelenski președintelui Federației Ruse

El și-a exprimat, de asemenea, disponibilitatea de a „stabili un dialog între cei doi lideri”. Înainte de a vizita Moscova, Widodo a vizitat Kievul, unde s-a întâlnit cu președintele Ucrainei.

În același timp, secretarul de presă al lui Zelenski, Serhi Nikiforov, a notat anterior că liderul ucrainean face apel public în discursurile sale dacă dorește să transmită un mesaj cuiva. 

×
Subiecte în articol: Rusia Ucraina razboi indonezia mesaj
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close