Antena 3 CNN Externe Peste 130 de români sunt blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Koln

Peste 130 de români sunt blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Koln

Peste 130 de români sunt blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Koln
24 Dec 2010   •   19:17

Peste 130 de români sunt blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Koln. Oamenii spun că oficialii de la compania aeriană i-au abandonat şi că nu mai au cu ce să se întoarcă în ţară. Tot din cauza iernii, alte mii de europeni au rămas pe mai multe aeroporturi de pe continent.

Românii spun că fi trebuit să ajungă în ţară din Bruxelles, dar au fost mutaţi în Koln din cauza condiţiilor meteo. Odată ajunşi în oraşul german au avut parte de o surpriză neplăcută.

“Nu există avion sa ne ducă acasă, niciun reprezentant nu ne da vreo perspectivă”, a spus unul dintre cei de pe aeroport. De cealaltă parte, reprezentanţii companiei aeriene dau vina pe oficialii aeroportului.

Nici în restul Europei situaţia nu este mai bună. În Franţa, spre exemplu, 2000 de pasageri au fost evacuaţi din aeroportul Roissy din cauza zăpezii de pe acoperiş.

Poleiul a blocat mai multe autostrăzi şi căi ferate în Germania, unde un accident în lanţ s-a soldat cu moartea unei persoane pe autostrada Berlin-Munchen. În Belgia, transporturile au fost dominate de haos după ce aeroportul din Bruxelles a fost închis.

Ceaţa densă le-a dat bătăi de cap şi vecinilor noştri. Condiţiile meteo de pe aeroportul internaţional din Sofia au dus la anularea a numeroase zboruri, între care şi cele care fac legătura cu Bucureştiul.

×
Subiecte în articol: aeroport koln zapada
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close