Antena 3 CNN Externe Peste 90% din totalul fraudelor bancare din Mare Britanie, comise de români: „Câştigă“ 3 milioane de lire sterline lunar

Peste 90% din totalul fraudelor bancare din Mare Britanie, comise de români: „Câştigă“ 3 milioane de lire sterline lunar

Peste 90% din totalul fraudelor bancare din Mare Britanie, comise de români: „Câştigă“ 3 milioane de lire sterline lunar
Sursa foto: Foto: gawker.com
06 Apr 2012   •   09:46

Peste 90% din totalul fraudelor bancare din Marea Britanie sunt comise de români, potrivit autorităţilor britanice. Câştigurile sunt substanţiale. Aproape 3 milioane de lire sterline pe lună.

Conaţionalii noştri devin din ce în ce mai creativi în comiterea fraudelor, în timp ce poliţiştii abia reuşesc să le facă faţă.

Infractorii români par să dea mari bătăi de cap britanicilor. Statisticile arată că, în Marea Britanie, peste 90% din furturile la bancomate şi clonările de carduri sunt comise de către conaţionalii noştri.

Îngrijorate de creşterea numărului de fraude, autorităţile din Marea Britanie lucrează din greu pentru a opri valul de infracţiuni bancare, ce a luat amploare în ultima perioadă şi în care sunt incluşi în majoritate români.

Potrivit poliţiştilor britanici, numai în primele trei luni ale anului 2011 au fost identificaţi 120 de români implicaţi în furturi şi clonări de carduri.

Fraudele bancare din Marea Britanie sunt estimate la 3 milioane de lire sterline într-o singură lună, iar competiţia între găştile românilor este una acerbă.


×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close