Antena 3 CNN Externe Pierduse cinci sarcini și s-a dus la un control la ginecolog. Când au observat ce are în pântec, medicii au amuțit

Pierduse cinci sarcini și s-a dus la un control la ginecolog. Când au observat ce are în pântec, medicii au amuțit

Pierduse cinci sarcini și s-a dus la un control la ginecolog. Când au observat ce are în pântec, medicii au amuțit
14 Iul 2017   •   14:48

O femeie a trecut prin momente cumplite după ce a pierdut nu mai puțin de cinci sarcini. Gravidă pentru a șasea oară, britanica a primit o veste care a căzut ca un trăznet. La ecografie, medicii au descoperit că avea și o tumoare cervicală. 

Amy Cupit a fost pusă în situația de a alege între păstrarea sarcinii și salvarea propriei vieți printr-o intervenție chirurgicală complexă. Deși doctorii îi explicaseră că tumoarea nu poate fi extrasă pe perioada sarcinii și că ar putea crește periculos de mult în cele nouă luni, tânăra nu a vrut să renunțe la posibilitatea de a aduce pe lume un bebeluș. 

Așa că a luat propria decizie, aceea de a duce la termen sarcina. Amy a avut norocul să întâlnească un doctor dispus să o asiste în această perioadă dificlă și să încerce să opereze tumoarea. 

Când era gravidă în trei luni, doctorii au reușit printr-o intervenție chirurgicală aproape miraculoasă să îndepărteze tumoarea fără să afecteze fătul. Câteva luni mai târziu, bebelușul a venit pe lume sănătos. 

„Este miracolul nostru”, a mărturisit Amy, potrivit The Mirror. 

×
Subiecte în articol: sarcina cancer
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close