Antena 3 CNN Externe Pierdut în munţi, salvat datorită Facebook. Un bărbat îşi datorează viaţa prietenilor şi reţelei de socializare

Pierdut în munţi, salvat datorită Facebook. Un bărbat îşi datorează viaţa prietenilor şi reţelei de socializare

Pierdut în munţi, salvat datorită Facebook. Un bărbat îşi datorează viaţa prietenilor şi reţelei de socializare
Sursa foto: Foto: smh.com.au
de N.B.    |    20 Sep 2012   •   13:57

Un britanic pasionat de sporturile extreme a fost salvat cu ajutorul Facebook-ului, după ce a rămas blocat în alpii elveţieni timp de trei zile. Prietenii lui au făcut o campanie de strângere de fonduri pe reţeaua de socializare pentru a finanţa operaţiunile de căutare şi, din fericire pentru el, iniţiativa a avut rezultatul scontat.

Împătimit al sporturilor extreme, Dan Hunt a fost dat dispărut în Alpii elveţieni sâmbătă. El se afla acolo cu mai mulţi prieteni pentru a practica sporturi extreme. Când nu a mai ajuns la Punctul de Întâlnire stabilit, amicii săi au dat alarma.

Prietenii din Marea Britanie au creat pe Facebook o pagină (Save Dan Hunt) pentru a strânge fonduri şi a finanţa căutările. Peste 16.000 de lire sterline au fost donate de oameni din întreaga lume.

La aproape 70 de ore de la dispariţie, Dan a fost găsit blocat într-o trecătoare îngustă. El a fost reperat de elicoptere după ce a scris SOS cu ramurile găsite în jur.

Bărbatul a fost dus la spital, unde a fost tratat pentru rănile minore suferite. În ciuda experienţei prin care a trecut, el spune că va continua să practice sporturi extreme.

×
Subiecte în articol: Facebook alpinist
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close