Antena 3 CNN Externe "Piloţii au fost şocaţi!" O aeronavă indiană zbura la 25 de kilometri de avionul doborât cu o rachetă

"Piloţii au fost şocaţi!" O aeronavă indiană zbura la 25 de kilometri de avionul doborât cu o rachetă

"Piloţii au fost şocaţi!" O aeronavă indiană zbura la 25 de kilometri de avionul doborât cu o rachetă
Sursa foto: Foto: thestudentscoop.co.uk
20 Iul 2014   •   20:23

O aeronavă a companiei Air India zbura la circa 25 de kilometri de aeronava malaysiană prăbuşită joi în estul Ucrainei şi care a fost probabil doborâtă de o rachetă.

Controlorii de trafic aerian din Ucraina au rugat echipajul avionului indian să încerce să ia legătura cu aparatul malaysian, dat fiind că piloţii acestuia din urmă nu mai răspundeau.

Piloţii au încercat în zadar să ia legătură cu echipajul aparatului de zbor malaysian, informează ziarul Times of India.

"Avionul Air India se afla la mai puţin de 25 de kilometri de aeronava malaysiană când aceasta a fost atinsă de o rachetă. Piloţii au încercat fără succes să ia legătura cu echipajul malaysian. Când au aflat că avionul a fost doborât, piloţii indieni au fost şocaţi", a declarat o sursă aeroportuară indiană.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prăbuşit pe 17 iulie în apropierea localităţii Grabovo, la 50 de kilometri de Doneţk, într-o zonă în care au loc confruntări între forţele ucrainene şi separatiştii proruşi.

Aeronava MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur şi avea la bord 298 de pasageri şi membri ai echipajului. Toate persoanele aflate la bord au murit.

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close