Antena 3 CNN Externe O pisică dispărută de şapte ani a fost găsită la câteva sute de metri de casă

O pisică dispărută de şapte ani a fost găsită la câteva sute de metri de casă

O pisică dispărută în urmă cu şapte ani a fost găsită într-o fabrică, la câteva sute de metri de casă. După ce a fost găsită, pisica a fost dată unei alte familii.

O pisică dispărută de şapte ani a fost găsită la câteva sute de metri de casă
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    10 Ian 2024   •   13:39

Stephanie Barstow, o tânără în vârstă de 35 de ani, din Corby, Anglia, a primit o veste emoționantă: pisica sa pierdută, Duke, a fost găsită după 7 ani. S-a ascuns într-o fabrică aflată la doar câteva sute de metri de casă.

Duke a dispărut în ianuarie 2017, după doi ani în care a locuit cu tânăra. Ea și alți membri ai comunității au căutat pisica timp de aproape opt luni înainte de a renunța în cele din urmă, relatează New York Post.

Luna trecută, un veterinar a mers acasă la Stephanie Barstow pentru a-i spune că Duke a fost găsit la o fabrică din apropiere.

Veterinarul a recunoscut pisica datorită semnelor sale faciale distinctive și a lăbuței albe. El a spus că Duke fusese luat în grijă de angajații fabricii.

Barstow a spus că este încântată să afle că Duke este în siguranță, dar a decis să-l dea unei alte familii. Ea a spus că se teme că Duke s-ar putea întoarce la fabrică. De asemenea, a spus că se simțea vinovată pentru ceea ce i s-a întâmplat lui Duke în timpul celor șapte ani în care a fost pierdut.

Noii proprietari ai lui Duke sunt o familie care trăiește într-o zonă liniștită cu mult spațiu deschis. Barstow spune că pisica pare să fie fericită în noua ei casă.

×
Subiecte în articol: pisica Anglia
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close