Antena 3 Externe Pisica, ultima inovaţie în traficul de droguri. Felina a fost capturată pe când încerca să transporte stupefiante la închisoare

Pisica, ultima inovaţie în traficul de droguri. Felina a fost capturată pe când încerca să transporte stupefiante la închisoare

de Georgiana Adam    |    20 Apr 2021   •   16:03
Pisica, ultima inovaţie în traficul de droguri. Felina a fost capturată pe când încerca să transporte stupefiante la închisoare Galerie foto (1) Twitter/Policia Nacional

Gardienii unei închisori din Panama au surprins o pisică în timp ce încerca să introducă narcotice în incinta centrului de detenţie. 

Pisica purta drogurile într-o pungă legată în jurul corpului și se îndrepta spre închisoarea Nueva Esperanza din provincia Colon, aflată la nord de capitala Panama City.

"Animalul avea o pânză legată la gât, în care se aflau înfășurate pachete cu pulbere albă, frunze și materie vegetală", a precizat Andres Gutierrez, șeful Sistemului Penitenciar din Panama, conform Aleph News.

Nu este pentru prima dată când deținuții din Panama folosesc mijloace ingenioase pentru a transporta droguri, inclusiv cu ajutorul animalelor.

Procurorii au deschis o anchetă dar pisica nu va fi pusă sub acuzare

În mai multe rânduri, autoritățile au interceptat porumbei sau drone cu droguri.

Când animalele încărcate cu "marfă" de complicii aflați în libertate se apropie, deținuții le atrag cu alimente pentru a intra în posesia drogurilor.

În cazul de la Nueva Esperanza, unde sunt încarceraţi peste 1.7000 de deținuți, procurorii au deschis o anchetă privind utilizarea animalelor în tentativa de introducere a substanțelor ilegale în penitenciar.

Pisica nu va fi pusă sub acuzare, ci va fi dusă la un centru de adopție pentru animale de companie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close