Antena 3 CNN Externe Planul de stimulare a economiei americane, în aşteptare. Obama, într-o vacanţă alături de soţie

Planul de stimulare a economiei americane, în aşteptare. Obama, într-o vacanţă alături de soţie

Planul de stimulare a economiei americane, în aşteptare. Obama, într-o vacanţă alături de soţie
Sursa foto: Barack Obama
15 Feb 2009   •   23:01

Imediat după ce Congresul american a votat planul de stimulare a economiei în valoare de 787 miliarde de dolari , preşedintele Barack Obama a decis să plece într-o mini-vacanţă de trei zile, anunţă New York Post.
Planul a fost aprobat vineri seară de către Senat şi de Camera Reprezentanţilor. În aceeaşi seară, Obama a dus-o pe soţia sa la un restaurant foarte apreciat din Chicago, unde au petrecut o seară romantică de Sfântul Valentin.
Cuplul prezidenţial va rămâne la Chicago până luni. Marţi, preşedintele Obama este aşteptat la Denver pentru a discuta despre planul de stimulare a economiei americane.
Membri ai Congresului susţin că au fost grăbiţi sa voteze pentru ca Obama să poată pleca în mini-vacanţă. Mai mult, aceştia spun că nu au avut suficient timp pentru a citi toate cele 1071 de pagini ale documentului.
Purtătorul de cuvânt Ilan Kayatsky a declarat: ?Ar fi fost indicat să dispunem de suficient timp pentru a parcurge documentul în întregime înainte să votăm?.
Aşa cum au constatat şi angajaţii Casei Albe, Barack Obama este mult mai relaxat decât predecesorul său George W. Bush. Obama i-a uimit pe membrii administraţiei cu obiceiurile sale. Noul preşedinte îşi începe ziua de lucru cu două ore mai târziu decât Bush. Mai mult, el participă la şedinţele zilnice într-o ţinută mai lejeră, fără sacou.
Sursă foto: www.obamarama.org
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama Congres
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close