Antena 3 CNN Externe Pod din Kentucky, rupt în două după ce a fost lovit de un cargobot mult prea înalt

Pod din Kentucky, rupt în două după ce a fost lovit de un cargobot mult prea înalt

Pod din Kentucky, rupt în două după ce a fost lovit de un cargobot mult prea înalt
Sursa foto: Foto: AP
30 Ian 2012   •   11:06

Imagini incredibile au fost surprinse în statul american Kentucky, unde un vas a lovit podul pe sub care trecea. Cargobotul Delta Mariner a smuls o bucată din structura metalică a podului, aceasta rămânând agăţată de proră. Vasul transporta piese pentru rachete spaţiale, informează Daily Mail.

Podul metalic a fost distrus parţial, însă paguba înrgistrată este extraordinară. Aceasta era singura rută pentru cei care voiau să traverseze lacul şi râul Tennessee. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

"Deodată am văzut că drumul dispare din faţa mea şi am frânat brusc. Eram foarte aproape", povesteşte Robert Parker, martor la acest incident, care traversa podul în dubiţa sa alături de soţie. Maşina lor a oprit foarte aproape de secţiunea care a fost smulsă. Alte două maşini au oprit la limită, în spatele lui Parker.

Vasul transporta piese ale unei rachete spaţiale pentru United Launch Alliance, care avea să fie trimisă în spaţiu de pe staţia Cape Canaveral Air Force din Florida.

Podul este traversat zilnic de circa 2.800 de vehicule. Maşinile vor fi ghidate pe o rută ocolitoare până când secţiunile lipsă ale podului vor fi înlocuite, şi nici vaselor nu li se va permite să traverseze pe sub pod.

 




×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close